Gratis

Meerdere data

Charis Conferentie met Arthur Meintjes

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Naarden

Nikkelstraat 3A

1411AB Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 16 en 17 april 2018 organiseren Charis Bible College Nederland (CBC) en Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) een conferentie bij Charis Bible College in Naarden met Arthur Meintjes. ‘Faith is perfected through grace’ is het thema van de conferentie. Arthur is een geliefd en gewaardeerd bijbelleraar van Charis Bible College. De basis van zijn onderwijs is altijd de liefde, genade en geloof.

Arthur was eerst een Word of Faith pastor en later is hij een rondreizende prediker geworden. Zijn bediening is Kingdom Life Ministries. Deze bediening is gebaseerd op Rom. 1:11 ‘Ik verlang ernaar om u enige geestelijke gaven mee te geven om jullie te versterken’. Arthur weet de bijbel op een duidelijke en verrassende manier uit te leggen en op 16 en 17 april dus ‘live’ in Naarden. De conferentie is vrij toegankelijk.

De conferentie biedt veel onderwijsmomenten voorafgegaan door aanbidding en ontmoeting. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot napraten en gebed. Het middagprogramma zal op beide dagen bestaan uit een gevarieerd aanbod van workshops.

De conferentie is ook te volgen via livestream op deze website www. charisbiblecollege.nl. en via onze facebookpagina Charis Bible College Nederland.

Voor meer informatie over Arthur Meintjes bezoek onze website: www.andrewwommack.nl. Mis deze kans op een geweldige tijd niet.

Programma (maandag en dinsdag):

Ochtend

09:15 uur: Ontvangst

10.00 uur: Aanbidding

10:30 uur: Onderwijs sessie 1

11:30 uur: Koffie

12:00 uur: Onderwijs sessie 2

13:00 uur: Lunch (opgave noodzakelijk, kosten 3.50 euro)

Middag

14:00 uur: Diverse seminars.

17:00 uur: Diner (opgave noodzakelijk, kosten 6.50 euro)

Avond

18:15 uur: Ontvangst

19.00 uur: Aanbidding

19:30 uur: Onderwijs sessie 1

20:30 uur: Koffie

21:00 uur: Onderwijs sessie 2

Delen met vrienden

Locatie

Naarden

Nikkelstraat 3A

1411AB Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen