Gratis

Charity Challenge #11 - 1000 Burpee Challenge voor StrongMinds

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spa Sport Hotel Zuiver

8 Koenenkade

1081 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

1000 Burpee Challenge voor StrongMinds

De Burpee is misschien wel de meeste gehate oefening in de fitness. Er zijn weinig oefeningen die zo intens en effectief tegelijkertijd zijn…… En waar niet alleen je fysieke, maar ook je mentale gesteldheid op de proef wordt gesteld.


Zeer passend dus voor mijn volgende Charity Challenge! Het streven is om er minstens 1000 te gaan doen in maximaal 2 uur. Je hebt naast een goede conditie een STRONG MIND nodig om deze uitdaging aan te gaan en te behalen! Iedereen die denkt hier in te buurt te kunnen komen (trainen is key!) is uitgenodigd om zich aan te sluiten. Het is altijd leuker en beter om uitdagingen in groepsverband te doen. Bij deze uitdaging is dit nog meer van toepassing.


GOEDE DOEL

Het goede doel dat ik aan deze Charity Challenge wil koppelen is StrongMinds (https://strongminds.org/), een effectieve hulporganisatie die straatarme vrouwen in Afrika met een depressie op grote schaal helpt om hier uit te komen. Hierdoor zijn ze in staat om hun gezinnen een gezonder, productiever en een bevredigender leven te laten leiden. Depressie is in Afrika een mega onderbelicht gezondheidsprobleem. Focus ligt op hulp aan kinderen en voedsel, maar er is weinig aandacht voor de -naar schatting- 66 miljoen vrouwen die depressief zijn.


Doelstelling van deze Charity Challenge is om meer aandacht voor dit belangrijke wereldprobleem te vragen en (minstens) 1000 euro sponsorgeld op te halen omdat er nog miljoenen andere vrouwen geholpen kunnen worden.


HOE KUN JE HELPEN EN MEEDOEN?

  1. Er is een inzamelingsactie via Facebook gestart. Wat zou je ervan vinden om slechts 2 cent per gemaakte (gehate) burpee te doneren? Met deze 20 euro kun je bijdragen aan de impact die StrongMinds jaarlijks maakt (https://strongminds.org/our-impact)
  2. Zelf meedoen! We zijn op zoek naar mensen met een STRONG MIND. Je kunt nog meedoen, maar de plekken zijn beperkt!


WANNEER

B-Day = 10 februari 2019 om 13 uur


WAAR

Sport Zuiver (Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam)


VOORWAARDEN OM MEE TE DOEN

  • Wanneer je meedoet doneer je zelf ook 20 euro aan StrongMinds. Dit kun je doen door een donatie te doen via deze Facebook inzamelingsactie.
  • Je moet minstens 3 mensen aandragen die je willen sponsoren a 20 euro pp.
  • Je deelt deze actie onder je vrienden en kennissen en gaat zelf ook actief op zoek naar sponsoren. Bedrijven zouden ons ook kunnen sponsoren. [Vraag naar de mogelijkheden].
  • Je neemt zelf tijdens B-Dag iemand mee om te tellen.

High Five,

Jethro

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spa Sport Hotel Zuiver

8 Koenenkade

1081 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen