Gratis

Charity dinner 4 ANDERS

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit kwartaal organiseren wij een aantal events waarvan de opbrengsten ten goede komen aan Stichting ANDERS.

Wij gaan de ondernemers die aanschuiven in de watten leggen en verwennen met een avondvullend diner. Je wordt ontvangen op het Netwerkplein met bubbels en lekkers. Vervolgens ga je heerlijk culinair genieten van een 4-gangen diner mèt wijn arrangement in het FoodCourt. We sluiten af op het Netwerkplein met Koffie + . Genieten & Netwerken, voor het goede doel. € 75,00 per couvert, dit bedrag komt volledig ten goede aan Stichting ANDERS. Onderstaand een beetje achtergrond informatie:

Het einde van het jaar is ook een periode van bezinning. Wat heeft het afgelopen jaar gebracht en waar kan kunnen we iets teruggeven. Makro Dordrecht en willen een heel mooi initiatief aan jullie voorstellen: Stichting ANDERS.

Een aantal van jullie hebben al kennis gemaakt met Robert de Heer van Stichting Anders en zijn verhaal gehoord. Wat mij enorm aanspreekt aan deze stichting is dat het bij hen niet gaat om het geven van geld. Stichting ANDERS is een snelgroeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen