Verkoop beëindigd

CHATO D'EAU 2017 - BOULEVARD VINYL

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domein Pietersheim

Waterstraat 52

3620 Lanaken

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CHATO D'EAU

Jaarlijks organiseert Fifty-One Club Mosae een evenement ten voordele van het goede doel. Na meer dan 20 jaar bootparty, was het in 2015 tijd voor iets compleet nieuw: CHATO D'EAU. In de schaduw van de historische waterburcht en het adembenemende kasteel van Domein Pietersheim, willen we onze gasten culinair en muzikaal verwennen. Onze transparante tent in de tuin van het kasteel en de spectaculaire belichting zorgen voor een unieke beleving.

BOULEVARD VINYL

In 2017 zijn we al weer toe aan de derde editie van Chato d'eau en pakken we uit met een top-act!

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys. Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie. In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de all time favourites. Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie. Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over uw podium.

Het belooft dus weer een geweldig feestje te worden. Bestel dus tijdig je ticket!

logo

FIFTY-ONE CLUB MOSAE in 't kort

Fifty-One Club Mosae is een onafhankelijke service club die staat voor vriendschap, respect en verdraagzaamheid.

FIFTY-ONE INTERNATIONAL in 't lang

De allereerste Fifty-One (of 51) service club werd op 8 maart 1966 boven de doopvont gehouden: de Fifty-One Club Waterloo. Juist vanuit Waterloo, bekend om één van de beroemdste veldslagen uit de geschiedenis, wil Fifty-One International een oproep doen tot verdraagzaamheid en broederlijkheid. Los van alle filosofische, raciale of politieke overtuigingen zal Fifty-One International zich blijvend inspannen voor een betere verstandhouding onder de mensen, door ervoor te zorgen dat zij elkaar beter leren kennen en zich in dienst van de gemeenschap stellen. De plannen zijn ambitieus, maar desalniettemin perfect realiseerbaar. Vandaag telt de beweging reeds meer dan 100 clubs met samen meer dan 2000 leden en dit wereldwijd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domein Pietersheim

Waterstraat 52

3620 Lanaken

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen