Donatie

CHE salon: Integrale Relaties

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Venwoude

1 Vuurse Steeg

3749 AN Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CHE Salon 3 september

Integrale relaties

door: Domi Lambregts

De purpose van het CHE is: maatschappelijke vernieuwing vanuit eenheidsbewustzijn. In deze salon onderzoeken we hoe deze vernieuwing zich laat zien in partnerrelaties.

Partnerrelaties raken aan ieders leven en zijn een essentieel onderdeel van onze menselijke ervaring. Het is ook de plek waar we ons ontwikkelen op terreinen die niet of minder worden aangeraakt in andere relaties, zoals seksualiteit, man-vrouw polariteit, opvoedingsvragen en de angst voor verlies of om alleen te staan.

Domi Lambregts neemt ons mee in een open onderzoek naar de kenmerken van een integrale partnerrelatie. Hoe laat het zich zien? En kun je iets doen om integraal partnerschap bewust verder te ontwikkelen?

Singels en partners die wakker worden in eenheidsbewustzijn en bewust worden van waarden op de tweede octaaf van de waardespiraal, zoals beschreven in Spiral Dynamics, bevinden zich momenteel nog op onontgonnen terrein. Ken Wilber geeft de term integraal de betekenis van heel of volkomen. Een Integrale relatie is iets waarachtigs. Het is geen ego maaksel of iets dat we kunnen kopiëren door er boeken over te lezen. Integrale relaties staan evenmin op zichzelf, maar komen nu op, te midden van de huidige mondiale bewustzijnsverschuiving.

Een van de kenmerken van 2tier bewustzijn is om niet weten als vertrekpunt te nemen en open staan voor wat zich wil aandienen. In dit licht zal Domi ons tijdens deze salon meenemen in een open onderzoek aan de hand van een aantal vragen:

* Hoe laat een integrale relatie zich eigenlijk zien? Wat zijn de emergente signalen?

* Hoe herken je dit in je eigen partnerrelatie(s)?

* Klopt het dat veel mannen en vrouwen die ontwaakt zijn in integraal bewustzijn, dit nog niet lijken te belichamen in hun partnerrelatie?

* Welke support of begeleiding is er nodig voor de ontwaking en ontwikkeling van een integrale relatie?

In 2002 gingen Domi en haar toenmalige partner door een moeilijke periode. Ze zochten begeleiding, maar Domi vond geen aansluiting bij wat zij toen nodig hadden. Dit zette haar er toe aan om zowel in haar persoonlijke als professionele leven op onderzoek uit te gaan. Uiteindelijk richtte ze HOLONS op, school voor integrale relatieontwikkeling, om zo ook de weg vrij te maken voor anderen.

Domi: Ik ben benieuwd naar wat zich vanavond via ons kenbaar wil maken. Meer informatie over Domi Lambregts kun je vinden op https://www.holons.nl/team-school-voor-integrale-ontwikkeling/

Aanmelden Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon. Je kunt je aanmelden – binnen Eventbrite - door op de oranje ‘Evenement bijwonen’ button te klikken je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Op de dag van de salon krijg je per mail te weten in welke ruimte de salon plaatsvindt.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Peter Luijten: 06-23184287

Samen eten Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten om 18.00 uur. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen. Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Je kunt je voor het eten aanmelden door – uiterlijk vrijdag 31 augustus aanstaande vóór 17.00 uur – een mail te sturen aan Annelies Weijschedé.

Komende salons

17 september - De transitie van Groen naar Geel door Leida Schuringa

15 oktober - Gezonde Zelfliefde door Jeroen de Bruin

12 november - Second Tier communication door Annelies Weijschede en Peter Luijten

De thema’s voor 1 en 29 oktober zijn nog niet definitief vastgesteld.

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE . Om dat in de toekomst blijvend mogelijk te maken, vragen we van jullie een financiële bijdrage vanaf € 7,50 per salon.

Ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het vergoeden van tijd voor het leggen van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van een vast bedrag per maand maak je ons werk mede mogelijk. Je kunt ook een eenmalige gift overmaken. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

We hopen dat je komt!

Hartelijke groeten van Domi, Peter, Annelies en Martijn

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Venwoude

1 Vuurse Steeg

3749 AN Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen