CHEERS | nieuwe datum volgt!

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Beurs

55 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
CHEERS | Spring Edition | AFGELAST Uiteraard zijn de GLOW-bandjes ook weer van de partij: Groen = Single Oranje = Complicated Rood = Taken

Over dit evenement

Gaat niet door

Helaas zal CHEERS a.s. vrijdag niet doorgaan vanwege de maatregelen omtrent het corona-virus. Uiteraard staat gezondheid voorop en kijken we er weer naar uit om over een tijdje met jullie te feesten, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over ieders gezondheid en die van familieleden en bekenden.

Volgende editie

Een volgende CHEERS-editie staat op dit moment nog niet gepland en we wachten hiermee tot Nederland weer evenementen toe staat. Zodra we een nieuwe datum hebben, horen jullie dat direct.

Wat gebeurt er nu met je kaartje?

We laten de keuze aan jou. De kaarten blijven geldig voor de volgende editie. Uiteraard laten we het weten wanneer de nieuwe datum bekend is. Ook kan je ervoor kiezen om je ticket te annuleren. Hiervoor kan je contact opnemen met info@cheersevents.nl. Vergeet hierbij niet om je ordernummer te vermelden. We storten alleen bedragen terug op de rekening waarmee betaald is.

Mocht je nog vragen hebben, kan je deze uiteraard altijd aan ons stellen. We zijn per mail en via Instagram (@CheersEventsRdam) goed bereikbaar!

Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot snel!

Groet,

Team CHEERS

Scoor je liefde bij CHEERS! Bij binnenkomst krijg je een Glow in The Dark armband die alles zegt over je "happy" lovelife.

Groen: Single

Oranje: Complicated

Rood: Taken

Oftewel: CHEERS | Spring Edtion is er voor iedereen! Dit feest wil je niet missen. Haal snel je kaart!

Dit evenement is voor 17 jaar en ouder. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Op deze tickets zijn de Algemene Voorwaarden van RJG-events van toepassing. Deze vind je op https://www.cheersevents.nl/algemene-voorwaarden

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Beurs

55 Kruiskade

3012 EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Cheers Events

Organisator van CHEERS | nieuwe datum volgt!

Cheers Events viert de (gekke)speciale dagen in het jaar. Kerstmis, nationale haar-in-een-knotdag of bitterballendag. Geen feestdag is te groot of te klein!

Cheers, proost op elke gelegenheid! 

Cheers Events is een evenement van RJG-events.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen