€ 15

Chemsex dialogen - voor een ieder met interesse in het onderwerp

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrij Paleis

107 Paleisstraat

1012 ZL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een oordeelloos en liefdevol gesprek over drugs en seks in de gay scene

Over dit evenement

Theatermakers en acteurs Kes Blans (ook chemsex-counselor) en Thomas de Bres (ook LHBTQI+ activist en programmamaker) zijn begonnen met het maken van een voorstelling over Chemsex.

Met het project ‘Chemsex Dialogen’ willen ze zonder oordeel en liefdevol het gesprek rondom dit onderwerp openen en alle spannende, gevaarlijke, verleidelijke en soms destructieve kanten van Chemsex bevragen en belichten.

Dat doen zij door verhalen uit de Nederlandse scene te verzamelen en samen te voegen tot een nieuw actueel theaterstuk voor Gay Pride 2021. Daarvoor zijn zij de samenwerking met Jellinek, GGD Amsterdam, COC Nederland en natuurlijk Stichting Mainline aangegaan. Als voorproefje brengen ze twee verhalen uit de stad en gaan in dialoog met het publiek en met elkaar.

Special guest is expert Mark Verburg (1967). Recent verscheen zijn autobiografie ‘VERNEUKT! - Liefde, seks, drugs en ontspoorde levens in de gay scene’, waarin Mark zijn eigen ervaringen op ontroerend eerlijke wijze verwerkte in een aangrijpende roman en daarmee een wereld van problematiek blootlegt.

Dit event wordt geïntroduceerd door twee experts van Mainline. De avond biedt een veilige setting.

Dit event is voor iedereen met (professionele) interesse in chemsex toegankelijk.

Inloop: 20:30 uur. Start programma: 21:00 uur.

Deze avond wordt georganiseerd in het Vrijpaleis, tegen de achtergrond van de foto expo Dutch Drugs Stories. Uiteraard heb je met een ticket ook toegang tot deze unieke, underground pop-up expo. Meer informatie over Dutch Drugs Stories vind je hier.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrij Paleis

107 Paleisstraat

1012 ZL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen