Gratis

Cheque overhandiging Alpe d'HuZes 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hart van Holland

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zondag 1 oktober 2017, precies vier maanden na die fantastische koersdag in juni maken we het definitieve eindbedrag van Alpe d'HuZes 2017 bekend en overhandigen we de cheque met het eindbedrag aan KWF Kankerbestrijding. Het wordt weer een mooie gezamenlijke ervaring, écht Alpe d'HuZes. Neem daarom je familie, vrienden en sponsoren mee!

We zijn dit jaar te gast bij Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk. Bij Hart van Holland is een ruime parkeerplaats, maar hou er wel rekening mee dat deze niet onbeperkt is.

Wat kun je verwachten?
Vanaf 12.30 uur zijn de zaal en bar geopend. Het officiële programma begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar in gesprek te gaan. De hapjes en drankjes zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening.

Dit jaar is de cheque overhandiging in de sfeer van de Vrienden van Alpe d'HuZes Live! Dus geniet nog na van de geweldige week in Frankrijk met de muziek van alle artiesten die aanwezig waren. Daarnaast zal ook het Rad van Sponsoren weer aanwezig zijn. Er zijn veel leuke prijzen beschikbaar gesteld door de sponsoren van Alpe d'HuZes die het mede mogelijk hebben gemaakt dat we ook dit jaar weer een geweldig evenement konden maken.

Natuurlijk is er een terugblik op de koersweek en wordt de totale opbrengst van 2017 bekendgemaakt en overgedragen aan het KWF.

Inschrijven
We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Noteer 1 oktober in je agenda en meld je aan via de groene knop rechtsboven aan de pagina. Je kunt meerdere tickets aanvragen.

PS: Heb je een vraag over de cheque uitreiking? Zet je vraag op de mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hart van Holland

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen