Gratis

Cheque overhandiging Alpe d'HuZes 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zondag 30 september 2018, precies vier maanden na die fantastische koersdag in juni maken we het definitieve eindbedrag van Alpe d'HuZes 2018 bekend en overhandigen we de cheque met het eindbedrag aan KWF Kankerbestrijding. Het wordt weer een mooie gezamenlijke ervaring, écht Alpe d'HuZes. Neem daarom je familie, vrienden en sponsoren mee!

We zijn dit jaar weer te gast bij Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC te Nijkerk. Bij Hart van Holland is een ruime parkeerplaats, maar hou er wel rekening mee dat deze niet onbeperkt is.

Wat kun je verwachten?
Vanaf 15.30 uur zijn de zaal en bar geopend. Het officiële programma begint om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar in gesprek te gaan. De hapjes en drankjes zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening.

Dit jaar is de cheque overhandiging in de sfeer van de Kracht der Herinnering. Dus geniet nog na van de geweldige week in Frankrijk met mooie foto's en muziek van artiesten die aanwezig waren in Frankrijk.

Natuurlijk is er een terugblik op de koersweek en wordt de totale opbrengst van 2018 bekendgemaakt en overgedragen aan het KWF.

We sluiten af met de lancering van onze nieuwe website. Vanaf oktober kan men zich weer inschrijven voor 2019

Inschrijven
We kijken er naar uit om je te ontmoeten! Noteer 30 september in je agenda en meld je aan via de groene knop rechtsboven aan de pagina. Je kunt meerdere tickets aanvragen.

PS: Heb je een vraag over de cheque uitreiking? Zet je vraag op de mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen