€ 4 – € 5

Chicks and the City against Racism

Venster Acties en details

€ 4 – € 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wat weet jij eigenlijk over racisme? En durf jij dit bespreekbaar te maken?

Over dit evenement

De meiden van Chicks And The City zijn tegen racisme en verwelkomen je tijdens het event: Chicks And The City Against Racism in het Bibliotheektheater in Rotterdam.

De meiden spreken zich in het kader van Black Achievement Month uit over racisme. Maar dit doen zij natuurlijk niet alleen. Tijdens een live debat gaan de meiden waardevolle gesprekken voeren met drie inspirerende sprekers. Je wordt o.a. meegenomen in de geschiedenis van zwarte mensen en de hedendaagse impact van de slavernij. Bovendien wordt er gesproken over hetgeen wat er nu wordt gedaan en wat we samen kunnen doen om de toekomst te verbeteren. Alleen maar meekijken? Zeker niet! Chicks And The City wil ook jouw stem horen tijdens dit interactieve programma. Hoe gaaf is dat?

Wil jij hierbij zijn? Zorg dan dat je verzekerd bent van een toegangskaartje. Zien de chicks je dan?

Over Chicks And The City

In 2004 bedacht mediamaker Natasja Morales het concept Chicks And The City (CATC): meidenradio als participatieproject in Rotterdam. CATC is een talentontwikkelingstraject waarbij meiden in de leeftijd 15-25 jaar uit de haarvaten van de stad al doende leren. Nu, 17 jaar later, is CATC een breed mediaplatform. Op verschillende manieren en in diverse media – live en online – worden items gemaakt, content gerealiseerd en activiteiten georganiseerd. Vóór en dóór meiden en iedereen die geïnteresseerd is in deze belevingswereld. De meiden van CATC werken aan talkshows, podcasts, social media, YouTube & TV series, livestreams, mediaworkshops en educatieve events. Dit Chicks And The City Against Racism event is samengesteld en wordt georganiseerd door de meiden van CATC.

Toegang

• Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

• Toegang: Vanaf 4,00 euro

• Tickets: via Eventbrite

• Online: Kun je er niet fysiek aanwezig zijn? Kijk dan vanaf 19:30 uur online mee via de Facebookpagina of het YouTubekanaal van Chicks And The City.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Chicks and the City against Racism

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen