ChickStart 26 November 2016
€ 50,99
ChickStart 26 November 2016

ChickStart 26 November 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

MeetingDistrict

2 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meedoen aan ChickStart betekent voor jou de eerste stap zetten in het bereiken van je dromen. Je zult ervaren dat je mooi, krachtig en succesvol bent op jouw eigen manier.


Dit krijg je

Je volgt twee workshops van jouw keuze bij de beste trainers. Martine en Nienke geven een inspirational talk en je maakt jouw vision board. We sluiten af met een knalfeest, waarbij wij het eerste drankje betalen. Natuurlijk ga je ook naar huis met een goodiebag vol mooie spullen om goed voor jezelf te zorgen en de superwoman in jou te laten stralen. Meer weten? Het programma staat hieronder.


Het leukste? ChickStart is volledig door en voor vrouwengeorganiseerd. Van de catering tot de trainers, de fotografe en de deelnemers. 


Who run the world? Girls!

Goed om te weten
* Voor dit evenement moet je ten minste 18 jaar oud zijn op 26 november 2016, in verband met alcoholconsumptie. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die je invult. Indien je ook een kaartje koopt voor een ander, houd hier dan rekening mee.

* Wij zorgen voor koffie, thee, koekjes en het eerste drankje tijdens het feest. Daarnaast kun je voor 2,50 euro munten kopen op de dag zelf, wanneer je iets anders wilt drinken. Eén munt is een drankje (bier, fris, wijn).

* De locatie is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Neem na het boeken van je ticket even per e-mail contact met ons op wanneer je slecht ter been bent. Wij zorgen dan dat je mee kunt doen aan al jouw keuzes.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

MeetingDistrict

2 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen