Chimp Training NL @HQ - Gevorderden

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Chimp Training NL @HQ - Gevorderden

Gevorderden training voor de Infinity Chimp Console.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Highlite International BV 2 Vestastraat 6468 EX Kerkrade Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Kijk je ook altijd eerst naar de lichtshow voordat je naar de artiest kijkt als je bij een concert of evenement bent? Vraag je je af hoe ze al die effecten voor elkaar krijgen en welke apparatuur ze gebruiken? Lijkt het je ingewikkeld om zo'n lichtshow in elkaar te zetten? Of had je de show liever zelf geprogrammeerd?

Dan hebben we precies wat je zoekt. Schrijf je in voor een van onze Chimp Software V2 trainingssessies en maak je eigen lichtshows! Tijdens deze sessies leer je alle ins en outs van onze Chimp lichtconsoles. Na de Beginnerstraining ben je in staat om je eigen show te maken. In de Gevorderden-training duiken we diep in de ontwerp-flow, zodat je je show nóg uitgebreider kunt maken.

De training wordt gehouden op de locatie van ons hoofdkantoor (Vestastraat 2, 6468 EX, Kerkrade, Nederland).

Hoeveel kost het?

De kosten voor deze cursus bedragen €75. Wanneer je na het volgen van de training een Chimp DMX-console bij Highlite International koopt, krijg je je inschrijfgeld terug.

Ben je onverwachts verhinderd? Laat het ons alsjeblieft weten. Tot 30 dagen vóór het event kun je een refund krijgen. Mocht de training onverhoopt niet doorgaan, storten we je inschrijfgeld netjes terug.

Voor elke deelnemer staat een Chimp-unit met de nieuwste V2 software in onze volledig uitgeruste trainingsruimte paraat en aan de hand van hands-on sessies wordt alles piekfijn uitgelegd. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Welke training is geschikt voor mij?

Dat hangt af van je kennis van lichtconsoles. Ben je een doorgewinterde programmeur, dan is de Gevorderden-training de juiste keuze. Voor deze training is een bepaald kennisniveau vereist, de meest fundamentele onderwerpen en terminologie zullen hier niet worden uitgelegd. De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de Gevorderden-training:

Gevorderdentraining

• Multicell-functionaliteit

• Uitgebreidere Fixture Editor

• Veel nieuwe sneltoetsen

• Fixture klonen en veranderen van Fixture-type met de nieuwe Fixture Editor

• Het gebruik van individuele timings

• Het gebruik van de Magic Sheet

• Hoe Cues te bewerken

• Hoe je een tracking back-up instelt

• Tips en trucs

Als deze onderwerpen geen belletje doen rinkelen, kun je misschien beter beginnen met de Beginnerstraining.

Zijn deze trainingen voor iedereen?

Eigenlijk wel. Voor iedereen die een Chimp lichtconsole heeft of voor iedereen die van plan is om er een aan te schaffen. De cursusduur is een dag, waarbij niet alleen de training, maar ook de bijbehorende lunch voor je geregeld wordt.

En wat levert die training nu precies op?

Na de Beginners training ben je in staat om zelfstandig met de Chimp-console te werken, binnen enkele minuten je eigen show te creëren en effecten toe te voegen aan groepen van fixtures. In de Advanced Training gaan we dieper in op de materie, zodat je in staat bent een veel uitgebreidere show te maken.

Wat heb ik hiervoor nodig?

Wat je daarvoor nodig hebt, is duidelijkheid. De beginnerstraining is écht voor beginners. Hierbij komen de meest fundamentele zaken qua programmeren en hanteren van een lichtconsole aan bod. Bij de Gevorderdentraining gaan we ervan uit dat de meest gangbare processen binnen het werken met een lichtconsole bekend en vertrouwd zijn. Doe jezelf en je medecursisten een plezier, kijk welke training voor jou het meest geschikt is en kies het juiste niveau.

We hebben plek voor maximaal 9 deelnemers , dus claim snel een plaatsje. We zien je graag terug op een van onze trainingen!

De verkoop sluit binnenkort