€ 5,77

China, bedreiging of kans? (Beleggersavond 2018)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurcentrum Lokeren

Kerkplein 5

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Over China zijn er veel clichés. Met Frank Willems willen we deze ontkrachten en ontwikkelingen in het juiste perspectief plaatsen. De spreker volgt de Chinese actualiteit sinds dertig jaar op de voet en woonde er twee jaar. We staan stil bij de snelle economische groei. Overspoelen de Chinezen de markt? Wat is de Chinese agenda in de wereldeconomie?

Frank Willems (°1947) interesseert zich sinds de jaren 60 voor de ontwikkeling van China. Hij begon één of meerdere keren per jaar China te bezoeken sinds 1984, als zakenman of privé. Hij was professioneel betrokken bij economische en technologische samenwerking met China van 1984 tot 2005. In 2006-8 verbleef hij twee jaar in Shenyang, als lesgever aan Shenyang Normal University.

Hij was van 1992 tot 2002 voorzitter van de Vereniging België-China en van 1987 tot 1999 bestuurder van de Belgisch-Chinese Kamer van Koophandel. Frank Willems publiceert artikels over de geschiedenis en de ontwikkeling van China in diverse tijdschriften, werkt regelmatig mee aan het tijdschrift China Vandaag, en was één van de oprichters van ChinaSquare in 2009. Hij verzorgt lezingen voor diverse vormingsinstellingen en culturele verenigingen, neemt deel aan debatten en begeleidt themareizen naar China.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurcentrum Lokeren

Kerkplein 5

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen