Gratis

CI info middag Groningen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schoonenberg Expertise Centrum Horen

28 Damsterdiep

9711 SL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wij nodigen u graag uit op een informatiesessie rond cochleaire implantaten en hoorhulpmiddelen.

Over dit evenement

Vindt u het soms moeilijk om spraak te verstaan, ook al hebt u een krachtig hoorapparaat? Heel wat mensen die niet goed horen, kennen dat probleem. Bij bepaalde gehoorverliezen is een standaard hoorapparaat niet altijd voldoende. Bijstellen van uw hoortoestel kan helpen, maar er bestaan ook hulpmiddelen voor specifieke situaties zoals TV-kijken, telefoneren of het verstaan in gezelschappen. Of misschien komt u wel in aanmerking voor een cochleair implantaat (CI)? Ook dat kan een oplossing zijn voor wie niet voldoende verstaat met een standaard hooroplossing. Het implantaat overbrugt het slecht werkende slakkenhuis en prikkelt de gehoorzenuw rechtstreeks.

Wilt u meer weten?

Wij nodigen u graag uit op een informatiesessie rond cochleaire implantaten en hoorhulpmiddelen. Inschrijven kan via www.schoonenberg.nl/cochleair-implantaat. Schrijf tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt. Vermeld bij de inschrijving met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Er zal een schrijftolk aanwezig zijn.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen!

Programma

14.00 uur Ontvangst

14.30 uur Wat is een Cochleair Implantaat? (Advanced Bionics) Wie komt in aanmerking? Hoe werkt een Cochleair Implantaat? Ervaringen van dragers van een cochleair implantaat komen aan bod Hoorhulpmiddelen met aandacht voor de laatste nieuwigheden

Vragenronde

17.00 uur Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schoonenberg Expertise Centrum Horen

28 Damsterdiep

9711 SL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen