Gratis

Cinema Artyshock - Antboy

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dienstencentrum Heusden

Heusdendorp 2

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hij kan bijtend zuur plassen, op de muren lopen en een boek in tweeën bijten: welkom in de wereld van Antboy. In de allereerste Deense superheldenfilm staat de verlegen jongen Pelle centraal. Hij wordt een superheld nadat een genetisch gemanipuleerde mier hem bijt. Met de hulp van zijn nerdy klasgenoot meet hij zich een cape én een helm aan. Maar de spreuk luidt: "With great power comes great responsibility." Al snel komt hij oog in oog te staan met De Vlo, een schurk die hun slaperig stadje terroriseert.

De aantrekkingskracht van striphelden is universeel en in zijn eerste langspeelfilm vindt regisseur Ask Hasselbalch precies de juiste mix tussen actie, charme en spanning om een jong, avontuurlijk publiek te bekoren.

Jij brengt een zitkussen mee, Artyshock zorgt voor frisdrank en popcorn … Ouders niet toegelaten.

Taal: Nederlands

(8+)

Veelgestelde vragen

Zijn de tickets gratis?
Neen. Een ticket kost 3 euro of 1 knip op je vrijetijdskaart (incl. drankje én popcorn)

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (0,6 euro).

Hoe moet ik mijn gereserveerde tickets betalen?
Je betaalt je ticket(s) aan de deur.

Zijn de plaatsen genummerd?
Neen. We maken het gezellig, neem dus je eigen zitkussen mee.

Mogen mama en papa meegenieten?
Neen. Ouders zijn deze keer niet toegelaten!

Het Dienstencentrum Heusden? Is daar een zaal?
Ja, op de eerste verdieping. De ingang bevindt zich aan de zijkant.

Vrijetijdskaart?

De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

Uitpas?

- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dienstencentrum Heusden

Heusdendorp 2

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen