Gratis

Cinema Artyshock - Buitenspel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Berghine

Dendermondesteenweg 430

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gilles is een getalenteerd twaalfjarig voetballertje die door en door leeft voor zijn sport. Hij zet zelfs door richting de jeugdploeg van De Rode Duivels. Door het verlies van zijn vader, die ook zijn vriend, supporter en trainer was, staat Gilles voor een moeilijke zoektocht naar wat hij wil bereiken.

Deze film uit 2005 van Jan Veheyen met in de hoofdrol Filip Peeters en Joke Devynck werd deels gefilmd in Gent. ‘Buitenspel’ gaat over keuzes maken, dromen, loslaten en graag zien.

Jij brengt een zitkussen mee, Artyshock zorgt voor frisdrank en popcorn … Ouders niet toegelaten.

Taal: Nederlands

In samenwerking met Gezinsbond Destelbergen en Heusden.

(8+)

Veelgestelde vragen

Zijn de tickets gratis?
Neen. Een ticket kost 3 euro of 1 knip op je vrijetijdskaart (incl. drankje én popcorn)

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt en koopt, met een UiTPAS met kansentarief, een ticket aan reductietarief (0,6 euro).

Hoe moet ik mijn gereserveerde tickets betalen?
Je betaalt je ticket(s) aan de deur.

Zijn de plaatsen genummerd?
Neen. We maken het gezellig, neem dus je eigen zitkussen mee.

Mogen mama en papa meegenieten?
Neen. Ouders zijn deze keer niet toegelaten!

Vrijetijdskaart?

De gemeentelijke vrijetijdsdiensten organiseren een boeiende waaier van activiteiten, van lezingen in de bib over sportactiviteiten tot workshops en voorstellingen onder het Artyshock-label. De vrijetijdskaart maakt het betalen van deze activiteiten eenvoudiger én goedkoper. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro (€ 3 / knip) en van 10 knippen voor 25 euro (€ 2,50 / knip). De kaart is niet leeftijds- of persoonsgebonden en kan dus gebruikt worden door het hele gezin.
Bij het gebruik van een vrijetijdskaart aan reductietarief (5 knippen voor 3 euro, of 10 knippen voor 5 euro) vragen we wel steeds je UiTPAS bij te hebben.
Verkooppunten: Bibliotheek Destelbergen, Villa Tuur, Onthaal en Loket vrije tijd

Uitpas?

- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Berghine

Dendermondesteenweg 430

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen