Gratis

Meerdere data

Circle of Life van Lieve Blancquaert (ticket koop je aan de kassa)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Museum Hilversum

Kerkbrink 6

1211 BX Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De expositie ‘Circle of Life’ van Lieve Blancquaert is nu ook in Hilversum te bewonderen.

Over dit evenement

In de tentoonstelling ‘Circle of Life’ brengt de Belgische fotograaf en journaliste Lieve Blancquaert drie grote levensverhalen samen: de geboorte, het huwelijk en de dood. Zij laat zien hoe wij kinderen verwelkomen, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en hoe we afscheid nemen van elkaar en van de wereld.

Lieve Blancquaert reisde tien jaar lang over de wereld om de verhalen vast te leggen: ‘Geboorte en dood met daartussen een leven en de liefde. Zo eenvoudig is het voor ons alle-maal, zonder uitzondering. Elke dag worden er meer dan 385.000 nieuwe mensen geboren en sterven er ongeveer 155.000. Allemaal krijgen ze een andere verpakking en een ander verhaal. Ergens daartussen ligt de liefde die ons aanzet om de cirkel van het leven nooit te onderbreken.’

Met ruim 70 krachtige beelden en een film is de tentoonstelling een indrukwekkende ode aan de mens. Een verhaal over wat ons verenigt, of juist apart maakt. Speciaal voor deze expositie is Museum Hilversum een samenwerking aangegaan met Historische Huizen Gent. Ook de vier boeken, de trilogie ‘Birth Day - Wedding Day - Last Days’ en ‘Circle of Life’ zijn in het museum te verkrijgen.

Om bezoekers veilig en gastvrij te ontvangen houden we ons aan de richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM. Op de website www.museumhilversum.nl vind je meer informatie over onze maatregelen.

Gezondheidscheck

Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis. Je bent welkom als je ten minste 24 uur klachtenvrij bent.

Ticket

Na het tonen van deze reservering kun je een ticket kopen aan de kassa van het museum. De toegangsprijs is voor volwassene € 6,50, senior € 5,50, 12 t/m 18 jaar € 3,50 en kinderen, Museumkaart en Vriendenkaart gratis.

Delen met vrienden

Locatie

Museum Hilversum

Kerkbrink 6

1211 BX Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen