Gratis

Circular Business Design Track – Natuurvezels

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Regio Holland Rijnland (exacte locaties nader te bepalen)

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de regio Holland Rijnland zijn er diverse organische reststromen aanwezig, waar men weinig naar om kijkt en als afval beschouwt. Binnen een circulaire economie willen we deze reststromen als grondstoffen verwaarden. Natuurvezels zijn op deze manier grondstof voor nieuwe duurzame producten.

Daarom bieden provincie Zuid-Holland en de Omgevingsdienst West-Holland jouw bedrijf de mogelijkheid om onder begeleiding van experts nieuwe, circulaire business te ontwikkelen. Dit doen wij met het CIRCO-programma.

Tijdens de CIRCO Intake bespreken we met de groep waar de vragen en uitdagingen zitten in deze sector op het gebied van circulaire economie. En je gaat zelf kijken waar waardeverlies in jouw bedrijfsvoering en keten voorkomt. Wat kan je hieraan doen en liggen hier kansen? Zou je dit willen oppakken en vooral met wie? Je maakt kennis met andere partijen, die mogelijk een circulaire keten met jou kunnen vormen.

Voor wie?

Bedrijven in de keten die natuurvezels willen verwaarden, biomaterialen produceren, verwerken, (willen) toepassen in hun producten, gebruiken, inzamelen en composteren of recyclen.

Data en tijden

CIRCO Track: 8 januari, 21 januari en 5 februari

9 - 18 uur

Locaties

Afhankelijk van de deelnemers wordt een locatie gekozen binnen de regio Holland Rijnland

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Regio Holland Rijnland (exacte locaties nader te bepalen)

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen