€ 16,17 – € 28,63

Meerdere data

Circus Maximum in Rosmalen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evenemententerrein

Gildeplein

5241 Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LET OP: Vanwege grote vraag naar toegangskaarten kan het zijn dat de online capaciteit uitverkocht is voor enkele voorstellingen. Aan de circuskassa zijn echter ALTIJD nog kaarten beschikbaar! In verband met een mobiele verbinding moet u er rekening mee houden dat de kans bestaat dat u aan de kassa NIET KUNT PINNEN!

Het gloednieuwe, Nederlands Kwaliteitscircus Maximum komt naar Rosmalen! Geniet van circus, zoals u het zich van vroeger kunt herinneren! Het grootste circus van Nederland staat in vol ornaat opgebouwd op het veld aan de Maaslandlaan!

Prachtige, prijsbekroonde dierendressuren met acht Friese hengsten, vrolijke honden en reusachtige Siberische kamelen. Natuurlijk een groot scala aan artistieke acts in de nok van de tent en op bijna aanraakbare afstand in de piste, met jongleurs, koorddansers en trapezewerkers.

Voor de komische invulling tussen de spannende acts zorgt Clown Marco, die wel een heel bijzondere verassing bij zich heeft! Komen jullie ook kijken?

Het circus biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen en beschikt over een ultramoderne licht- en geluidsinstallatie. Klassiek Circus in optima forma! Kwaliteit heeft een naam: Kom naar Circus Maximum !

Delen met vrienden

Locatie

Evenemententerrein

Gildeplein

5241 Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen