€ 15,99 – € 24,27

Circus van Sinterklaas Gouda 2e editie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GOUDasfalt

32 Gouderaksedijk

2808 NG Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Laat u verwarmen door een sprankelend familiespektakel met gerenommeerde artiesten, bijzondere dieren en clowns, tijdens de koudste dagen van het jaar. In een sfeervolle ambiance en natuurlijk heerlijk verwarmd tentencomplex van 25 november t/m 3 december 2017 op GOUDasfalt.

De voorstelling duurt 100 minuten en staat natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Een voor kinderen begrijpelijke verhaallijn wordt aangevuld met optredens van Siberische Steppekamelen, edele paarden in combinatie met ondeugende miniponies, lama's, honden, topacrobaten van diverse nationaliteiten en Clown Davy.

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Kinderen van 0 en 1 (tot 2) hebben gratis toegang. Er wordt in de toegangsprijzen geen onderscheid gemaakt tussen kind/volwassene.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren kan direct op het circusterrein ( € 5,00 per auto door GOUDasfalt), met de pont over het water of natuurlijk met de fiets of het OV.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Géén huisdieren, géén eigen eet- en drinkwaren. Wel uw kinderen, kleinkinderen, buren of schoonmoeder en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid.

Is het circus verwarmd?

Het gehele tentencomplex, zowel foyer/ontvangsttent als speeltent zijn aangenaam verwarmd tot ongeveer 20 graden. U kunt dus gerust uw jas uittrekken!

Heeft het circus een restauratievoorziening?

Natuurlijk zijn in de foyertent diverse eet- en drinkwaren te verkrijgen tegen vriendelijke prijzen. Onder andere koffie, thee, glühwein, frisdrank, warme chocolademelk, suikerspinnen, popcorn en broodjes om voor- tijdens of na de circusvoorstelling honger of dorst te stillen.

Mag ik filmen of fotograferen?

Filmen is in verband met auteursrechten alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de directie (info@kevinvangeet.nl). Fotograferen mag natuurlijk wel, maar dan zonder flitslicht.

Is er een toiletvoorziening?

Het Circus van Sinterklaas beschikt over keurige toiletten die naast de foyertent te vinden zijn.

Zijn er speciale rolstoelplaatsen?

Ja, het Circus van Sinterklaas heeft speciale plaatsen voor rolstoelers. Deze zijn te vinden in de rang Loge, en mogen tegen de prijs van Blok A voor één rolstoeler met max. 1 begeleider worden ingenomen. Let op: vraag eerst via de mail na of er voor uw voorstelling nog plaatsen beschikbaar zijn, koop daarna pas uw entreekaarten (Blok A).

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

via het emailadres info@kevinvangeet.nl. Wij proberen uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GOUDasfalt

32 Gouderaksedijk

2808 NG Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen