Cisco Presents: How To Securely Digitize Your OT Environment

Venster Acties

Cisco Presents: How To Securely Digitize Your OT Environment

Leer meer over de nieuwste innovatie op gebied van OT - van networking tot security en edge compute. Alles over Cisco IoT.

Door Cisco

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Cisco Systems Netherlands 13-19 Haarlerbergweg 1101 CH Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Ons OT landschap verandert constant..

Twintig jaar geleden zag het OT landschap er nog vrij overzichtelijk uit. Door de verduurzaming, het veranderende klimaat, maar ook de toegenomen dreiging vanuit cyber-criminelen en de verwachting van burgers worden wij gedwongen na te denken over hoe we onze infrastructuur het beste kunnen inrichten en beveiligen.

Hierbij is een stabiel en inzichtelijk netwerk essentieel, maar met de toegenomen complexiteit komen daar aspecten zoals Automated Asset Management, Proactive Cybersecurity en andere technische uitdagingen bij kijken.

Tijdens het “How to Securely Digitize your OT environment?” Praten wij u bij over de ontwikkelingen in de industrie en de oplossingen die we daarvoor beschikbaar stellen. Zowel van Cisco maar ook in combinatie met onze technology partners. Van virtual RTU’s tot Cybersecurity-oplossingen die op het edge netwerk en in de substations kunnen draaien.

Wij nodigen u graag uit op 2 december op het Cisco Kantoor in Amsterdam, om samen met collega’s en andere betrokkenen uit de industrie te sparren, u te informeren en kennis te delen rond de innovaties in de sector.

Content: Technisch georiënteerd

Doelgroep: Engineers, architecten & technische (OT) professionals

Locatie: Kantoor Cisco Systems - Haarlerbergweg 17-19, Amsterdam

Parkeren: Bezoekersparkeerplaatsen mogelijk, graag uw naam en kenteken doorgeven.

We zien u graag op vrijdag 2 december!