Ciske de rat - de musical

Venster Acties

Ciske de rat - de musical

Musicalvereniging Zwaag presenteert de musical Ciske de rat.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Wijkcentrum De Huesmolen 60 De Huesmolen 1625 HZ Hoorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De musical vertelt het beroemde verhaal van straatschoffie Ciske Vrijmoeth, die door zijn streken vaak Ciske de rat wordt genoemd. Daarnaast zien we ook het verhaal van de volwassen Ciske die probeert met het verleden te leven. Het is de start van de Tweede Wereldoorlog die een confrontatie tussen zijn verleden en heden teweegbrengt. De musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en bevat vanzelfsprekend het beroemde nummer “Ik voel me zo verdomd alleen”.

In ons nieuwe theateronderkomen in Theaterzaal De Huesmolen brengen wij deze musical op grootse wijze. Met een kindercast van 20 kinderen biedt Musicalvereniging Zwaag met deze musical nog meer ruimte en mogelijkheden voor talentontwikkeling van kinderen en jongeren.

Zaterdag 11 maart 2023 | aanvang 19:30 uur - première

Zondag 12 maart 2023 | aanvang 14:00 uur

Vrijdag 17 maart 2023 | aanvang 19:30 uur

Zaterdag 18 maart 2023 | aanvang 19:30 uur

Zondag 19 maart 2023 | aanvang 14:00 uur - voorstelling met tolk gebarentaal

Let op: Door de gehele voorstelling is er op sommige momenten sprake van grof taalgebruik. Daarnaast zijn er een aantal scènes waarin geweld gebruikt wordt en die als schokkend kunnen worden ervaren. Ook maken we tijdens de voorstelling gebruik van nepwapens. Bezoekt u onze voorstelling met jeugdige kijkers? Bespreek dergelijke scènes met (uw) kinderen, vraag naar hun belevingen en leg hen uit dat deze voorstelling gebaseerd is op een niet echt gebeurd verhaal. Leeftijdsadvies: 8+