Gratis
Citymarketing Arnhem Jaarevent - 2022

Citymarketing Arnhem Jaarevent - 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportcentrum Papendal

9 Papendallaan

6816 VD Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Citymarketing Arnhem Jaarevent - Mei 2022

Over dit evenement

Met succes samenwerken aan de citymarketing van Arnhem, hoe doen we dat? Deze vraag staat centraal tijdens een informatieve en inspirerende middag op dinsdag 24 mei, op Papendal Arnhem. Wij zouden het erg leuk vinden als je erbij bent!

Samen werken, samen merken

Om bezoekers, bedrijven, bewoners, studenten te interesseren om voor Arnhem te (blijven) kiezen, werken we met elkaar aan een aantrekkelijk productaanbod en goede communicatie over dat aanbod. Het draait bij een succesvolle promotie van de stad vooral om samenwerking. Het gaat om de optelsom van vele bijdragen van bedrijven, organisaties, personen die in Arnhem gevestigd zijn. Dat is zoveel sterker dan tijdelijke, separate reclameachtige campagnes.

Afwisselend programma, zowel strategisch als praktisch

Hoe geven we met elkaar vorm aan dat principe van ‘samenwerken aan de marketing van Arnhem’? En waar staan we op dit moment met de marketing van de stad? Wat zijn de plannen en concrete activiteiten in 2022 en de komende jaren? Tijdens de citymarketing-bijeenkomst komen o.a. aan bod:

  • meerjarenplan 2022-2025 (met doorkijk naar 2030 en 2033)
  • effectieve principes rond het samenwerken aan de marketing van Arnhem
  • praktische tips, aansprekende voorbeelden
  • nieuwe website inclusief toolkit met praktisch materiaal

Veel bedrijven en organisaties uit Arnhem komen aan het woord, rond de vragen: 'Hoe benut je Arnhem als troef in je eigen communicatie?' en 'Waar heb je behoefte aan als het gaat om de promotie van de stad?'.

Meld je snel aan

Het programma duurt van 15.00 (inloop vanaf 14:30) -17.00 en wordt gevolgd door een borrel. Zet dinsdagmiddag 24 mei in je agenda en registreer je hier meteen voor het event. Binnenkort krijg je meer informatie over de sprekers en het programma.

We hopen je 24 mei te zien!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportcentrum Papendal

9 Papendallaan

6816 VD Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen