Cityplaza - The Closet Sale

Venster Acties

Meerdere data

Cityplaza - The Closet Sale

The Closet Sale

Door Winkelcentrum Cityplaza

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 1 okt. 2022 10:00 - vr. 30 jun. 2023 18:00 CEST

Locatie

Winkelcentrum Cityplaza - The Closet Sale Raadstede 27 3431 HA Nieuwegein Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

Huur ons volledig ingericht Closet Sale pop-up pand al vanaf €40-.

Puilt jouw kast ook zo uit met kleding die je eigenlijk niet meer draagt, maar zijn ze te leuk zijn om weg te gooien? Geef ze een nieuwe thuis met The Closet Sale in Cityplaza! Van donderdag t/m zondag is er de gelegenheid om te ervaren hoe het is om je eigen winkel te hebben. Koop nu je ticket!

Alleen of samen met vriend(inn)en? Eén of meerdere dagen (max 2x per twee maanden)? Dat kies je volledig zelf. Kledingrekken, kapstokken, toonbank, spiegel en decoratie zijn al aanwezig. Het enige wat jullie nog moeten meebrengen is jullie kledij, accessoires en/of home deco en natuurlijk heel veel enthousiasme.

Van te voren lever je een borg in van €50 euro bij de huismeester. Zodra de borg is ingeleverd wordt de winkel voor je geopend. Je kunt de borg de volgende woensdag weer ophalen bij The Point!

Over de organisator

Georganiseerd door
Winkelcentrum Cityplaza

Cityplaza, het stadscentrum van Nieuwegein! Circa 150 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en gezellige horeca. In het winkelcentrum zijn tevens vier supermarkten gevestigd, namelijk Jumbo, Dirk, EkoPlaza, Albert Heijn. Kom shoppen!