Gratis

Citywalk Gent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kamera Express Gent

Nieuwevaart 182

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wilt u de stad Gent op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 8 juni naar de Superstore in Gent. Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Programma

09:45 - 10:00 Inloop in de winkel

10:00 - 13:00 Citywalk

Over Ivo Kaijser

Ivo Kaijser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename', is een urban fotograaf uit Rotterdam. Hij heeft een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimten die anders dan anderen zijn. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen. Essentieel voor hem zijn plekken en gebouwen die emoties uitlokken. Ivo brengt deze gevoelens tot leven door middel van fotografie, waarbij hij speelt met perspectieven en boeiende kleuren.

Canon EOS M50

Tijdens deze citywalk heeft u de mogelijkheid om een Canon EOS M50 te testen met diverse objectieven! Voor iedereen is er een M50 te leen met onder andere een 15-45mm, een 18-150mm, een 55-200mm en een 11-22mm objectief. Tijdens de citywalk krijg u alle tijd om de verschillende objectieven te proberen en alles te leren over deze gebruiksvriendelijke systeemcamera. Hij is makkelijk mee te nemen in de stad of op reis dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht. De M50 biedt een zeer hoge beeldkwaliteit met weinig ruis, levensechte kleuren en optimale helderheid dankzij de 24,1MP CMOS-sensor en een DIGIC 8-beeldprocessor. Zelfs bij weinig licht kunt u prachtige foto's maken. Met het handige kantelbare LCD touchscreen kunt u vanuit alle hoeken makkelijk fotograferen!

Minimaal aantal personen: 8

Maximaal aantal personen: 20

Kamera Express behoudt zich het recht om een workshop te annuleren en/of te verplaatsen tot 12 uur vóór de aanvangstijd op de workshopdag.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kamera Express Gent

Nieuwevaart 182

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen