Class: Hoe vind je liefde?

Venster Acties

Class: Hoe vind je liefde?

Deze class geeft je cruciale inzichten om je te helpen veiligere, fantasierijkere en effectievere keuzes te maken in de liefde:

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op do. 15 jun. 2023 19:00 CEST

Locatie

The School Of Life Amsterdam 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wat betekent liefde voor jou? En hoe geef je er vorm aan? Deze vragen gaan we te lijf tijdens deze intensive. Niet door je lijstjes te geven met intuïtief aantrekkelijke tips en trucs, maar door een tijdreis te maken langs fundamentele inzichten van grote filosofen en andere denkers.

Hoe vind je liefde?

Het kiezen van een partner is een van de meest ingrijpende beslissingen van ons leven. En als het goed is ook een van de leukste. Toch voelt het vaak als richtingloos zoeken in een tinder-hooiberg. Was het maar zoals vroeger, denk je dan… Toen zochten je ouders je toekomstige lief uit, of was het gewoon iemand uit het dorp.

'Volg je gevoel', horen we tegenwoordig. Maar wat als je gevoel je nog niets heeft opgeleverd? Of wat als het je zelfs steeds weer in de problemen brengt?

Wat je leert:

Deze class geeft je cruciale inzichten om je te helpen veiligere, fantasierijkere en effectievere keuzes te maken in de liefde:

  • Je krijgt meer inzicht in waarom je valt op wie je valt.
  • Je komt te weten waarom je vroegste ervaring met liefde bepalend is voor je huidige keuzes.
  • Je neemt schadelijke patronen onder de loep, en leert ze omzetten naar constructieve patronen.
  • Je leert omgaan met perfectionisme in een tijd van social media en ‘onbeperkte’ keuzes.

Schuif aan bij een verrassende date met jezelf, en praat mee tijdens deze verhelderende verkenning van je onbewuste verlangens op liefdesgebied. Zodat je daarna met meer zelfkennis de zoektocht naar (echte) liefde kunt voortzetten.

De docent: Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent bij The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.

Over onze Classes

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 35 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

€ 59