Class: Waarom je het (niet) moet uitmaken met Mimi Ferrer

Class: Waarom je het (niet) moet uitmaken met Mimi Ferrer

Venster Acties en details

€ 55

Datum en tijd

Locatie

The School Of Life Amsterdam

54 Frederiksplein

1017 XN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

In deze class denken we na over de weinig romantische maar uitermate belangrijke vraag: wanneer is een relatie goed genoeg?

Over dit evenement

Je begrijpt elkaar intuïtief, je voelt je nooit aangetrokken tot een ander, je wilt altijd bij elkaar zijn en je hebt enorm bevredigende seks. We hebben allemaal wel een beeld van hoe een perfecte relatie eruit ziet. We weten ook dat dit niet onze relatie is.

Liefde is altijd een mix van frustratie en geluk. Maar hoe weten we of we de juiste balans hebben gevonden? Deze class gaat over de weinig romantische maar uitermate belangrijke vraag: wanneer is een relatie goed genoeg? Wanneer is het de moeite waard om te blijven, en wanneer is het beter om een ander pad te kiezen?

We denken na over:

  • Hoeveel ruzie acceptabel is, en hoe je beter wordt in ruziemaken.
  • Wat een partner van ons zou moeten begrijpen en wat niet.
  • Hoe je je eigen idee van een ‘deal-breaker’ beoordeelt.
  • Welk niveau van seksuele voldoening je mag verwachten.

Naast dat je je eigen houding tegenover liefde (en je relatie) onder de loep neemt, leer je in deze class de beste manieren om je relatie te verbeteren of te beëindigen. Deze class laat zien dat veel antwoorden die we zoeken rondom liefde al binnen in ons huizen: je hebt alleen het juiste gereedschap nodig om ze eruit te halen.

Ontdek waarom je het (niet) moet uitmaken.

Afbeelding van Class: Waarom je het (niet) moet uitmaken met Mimi Ferrer

De docent: Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar is zij werkzaam als actrice. Daarnaast heeft zij zich zich verdiept in alles wat met psychologie en bewustwording te maken heeft. Uiteindelijk zijn alle keuzes die zij heeft gemaakt ontstaan uit de wens om het menselijk gedrag beter te begrijpen. Door haar verdieping in verschillende disciplines is zij in staat om snel tot de kern te komen.

Over onze Classes

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 35 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen