€ 15

Classics Season 2020: Strade Bianche

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Maats Cycling Culture

Van Woustraat 165

1074 AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na het grote succes van vorig jaar komt Maats terug met Classics Season 2020. Rondom alle grote voorjaarsklassiekers organiseren wij onze eigen variant met na afloop koers op scherm bij Maats!

Zondag 8 maart - Strade Bianche
Zondag 22 maart - La Primavera
Zondag 5 April - Vlaanderens Mooiste
Zondag 12 April - De Hel van Noord-Holland
Zondag 26 April - LBL De slag om de Heuvelrug

Strade Bianche

Deze wielerwedstrijd bestaat pas sinds 2007 maar, is hard op weg een echte klassieker te worden. De wedstrijd wordt verreden in Toscane en gaat voornamelijk over heuvelachtige zand- en grindpaden en eindigt op het mythische Piazzo del Campo in Siena. Vorig jaar ging Julian Alaphilippe er met de buit vandoor. Kan hij zichzelf dit jaar opvolgen, of krijgen we een andere winnaar?

De ride

Voor onze eigen variant organiseren we een rit met meerdere hevelachtige gravel/grindstroken (waarschijnlijk langs de kust) van circa 120-135 km. Start en finish zijn bij Maats. Voor dit event zijn 25 plaatsen beschikbaar. Indien er meer dan 20 aanmeldingen zijn kommamaken we twee (of meer) verschillende groepen op snelheid: een snellere groep (circa 32km p/u) en een meer relaxte groep (circa 28/29 km p/u). De rit is goed te doen op een racefiets met minimaal 25mm banden.

We verzamelen om 9.30 uur bij Maats voor koffie en we vertrekken om circa 10.00 uur. Bij terugkomst verzorgen we, geheel in Toscaanse style, een lekker bordje pasta en een glaasje Italiaanse rode wijn.

Na afloop van de rit verzamelen we bij Maats en is er de mogelijkheid om iets te eten/drinken en natuurlijk de finale van de koers te bekijken op groot scherm. LET OP: de Strade Bianche wordt verreden op zaterdag 7 maart, echter ons event is een dag later op zondag 8 maart. We zenden bij terugkomst op scherm een herhaling uit van de koers van zaterdag.

Kosten

Een ticket voor Deelname is verplicht en kost €15,-. Hiervoor krijg je:

  • een uitgezette route

  • GPS bestand paar dagen voor event

  • begeleiding van rideleaders tijdens de rit

  • na afloop bij Maats een bordje pasta en een glas wijn (of ander drankje)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Maats Cycling Culture

Van Woustraat 165

1074 AK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen