Gratis

Clinic Verbindend Leiderschap: Use the wisdom of YOUR Tribe!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Verbindingh

Boschstraat 51

5301AB Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bent u een directeur, HR manager, teamleider van een (grote) organisatie? Wilt u uw werknemers meer betrokken krijgen of bent u op zoek naar verbinding met uw team? Dan is deze clinic op uw lijf geschreven!

Verbindend leiderschap? Dat doe je zo!

De tijden veranderen. Leiderschap is aan het veranderen. Organisaties zijn volop in beweging. Bedrijven en organisaties willen het beste uit hun medewerkers halen en betrokkenheid en innovatie bevorderen. Veel bedrijven zijn op weg naar zelfsturende teams en organisaties. Maar hoe ga je hier als manager of leider mee om? Hoe creëer je betrokkenheid van en bij je medewerkers en haal je tegelijkertijd de beste resultaten? Een uitdaging die u herkent?

Hier is mijn aanpak: De UbuntuVergaderKring

Besluitvorming vanuit dialoog vormt het hart van tribale communities op het Afrikaanse continent. Daar ligt een eeuwenoude managementtechniek aan ten grondslag, gericht op ontwikkeling en voortbestaan, die inmiddels ook in organisaties wordt toegepast. Hier wordt de koers en strategie van de organisatie bepaald. Gedragen besluitvorming noemen we dat. Niet de hardste roeper beslist. Nee! Ieders inzicht wordt gewaardeerd en meegenomen in het besluitvormingsproces. Een techniek die ook westerse organisaties in transitie perspectief kan bieden.

Wat is het resultaat?

U zult ervaren dat diversiteit een kracht is en geen zwakte. U leert als leider ook hoe u maximaal de talenten, vaardigheden en inzichten kunt benutten binnen uw organisatie. Het zal u inspireren hoe u een eerste stap in uw transitie als manager of leider samen met uw organisatie kunt zetten.

Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Meer informatie over deze clinic vind u op mijn website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Verbindingh

Boschstraat 51

5301AB Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen