Club Cele | Waardevol of waardeloos? | Café O2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blijmarkt 25

25 Blijmarkt

8011 ND Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wanneer is iets voor jou van waarde? Is dat iets dat veel geld kost? Iets waar we veel uren mee bezig zijn geweest?

Over dit evenement

Wanneer is iets voor jou van waarde? Is dat iets dat veel geld kost? Iets waar we veel uren mee bezig zijn geweest? Iets wat gemaakt is van dure materialen? Wat heeft voor ons waarde of wat maakt dat iets waardevol is of juist niet? Daar gaan we het tijdens Café O2 op dinsdag 17 september, in samenwerking met het Leger des Heils, over hebben.

In het project van het Leger des Heils Takemebag2.0 hebben we krijgen kunstenaars een jaar de ruimte om zijn/haar product te ontwikkelen samen met deelnemers (cliënten) van het Leger des Heils die werkzaam zijn in ons 50|50 Workcenter in Zwolle. De kunstenaar die dit heeft gedaan het afgelopen jaar is Chantall. Zij werd hierin gecoacht en ondersteund door Marit Otte. Chantall gebruikte afgedankte materialen (vlaggenstof van de Dokkumervlaggen centrale) om hiermee samen met deelnemers het ‘Vissenspel’ te ontwikkelen. Dit deed zij in het 50|50 Workcenter, een locatie van het Leger des Heils, aan de Marsweg 40 in Zwolle.

Chantall maakte een levensgroot spel waarmee je met grote hengels echt moet vissen (je hengelt zo snel mogelijk de vissen die gemaakt zijn van stof en met een magneet aangetrokken worden). Het hele spel is met de hand gemaakt van de vlaggenstof. Tijdens de avond Waardevol of Waardeloos horen we alles over dit gave project en de meerwaarde die het geeft voor zowel cliënt als kunstenaar en kunnen we natuurlijk ook het Vissenspel uitproberen.

Waardevol of waardeloos? i.s.m. Leger des Heils | Café O2 vindt plaats op 17 september 2019 om 20.30 uur in de Rabo Foyer van de Zwolse Theaters [Blijmarkt 25].

Waar, wanneer, wie?

Datum: 17 september 2019 om 20:30 uur

Waar: Rabo Foyer, Blijmarkt 25, Zwolle

Moderator: Martijn van Hese

Datum en tijd

Locatie

Blijmarkt 25

25 Blijmarkt

8011 ND Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen