€ 90,75

Cluster Journey Mapping

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Startup Village

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veel organisaties hebben het er al jaren over: de zorgtransitie. Eén van de terugkomende thema's daarbij is het sociale netwerk: hoe zet je dit netwerk in om een zorgbehoevende optimaal te helpen? En wat betekent dit voor zorginstellingen?

Wij hebben een methodiek ontwikkeld die je helpt om als (zorg)organisatie de sociale netwerken van de zorgbehoevenden niet alleen beter te begrijpen, maar ook om daar zinnige producten en diensten aan te koppelen.

In deze workshop leren wij jou werken met de cluster journey: een analyse tool om anders te kijken naar de capaciteit van je organisatie. De workshop wordt ingevuld met een waargebeurde, geanonimiseerde casus. Hierbij kun je de volgende zaken verwachten:

  • Ideeën voor verbetering. Met elkaar nemen we de tijd om te kijken wat voor nieuwe producten, diensten, processen of optimalisaties de cluster journey ons geeft.

  • Nieuw handelsperspectief. Je krijgt van ons een manier van denken mee die je helpt om de zorg die jouw organisatie levert nog verder te verbeteren!

  • Tool voor beleidsmakers. We geven je een tool mee om in je eigen organisatie te gebruiken om efficiëntere en kwalitatievere zorg te leren leveren.

Meld je nu aan, want er is maar beperkt plek!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Startup Village

Science Park 608

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen