€ 498,27

#CMFF 2018 5e editie "Shifting Gears" 12 april 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

OBA Theater

143 Oosterdokskade

1011 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Donderdag 12 april 2018.: tijd voor het 5e “Content Marketing Fast Forward” event!

Was je bij één van de vorige edities (bijvoorbeeld 2016 met o.a. Joe Pulizzi, of 2017 met Ann Handley) van het grootse jaarlijkse contentmarketing-event in Nederland? Dan ken je de mix tussen internationale hoogkaliber inhoud en de fun, fast formats van de #CMFF events. Heb je eerdere edities moeten missen? Dan is NU het moment om je plek veilig te stellen om samen met zo'n 200 collega's jouw contentmarketing Fast Forward te laten gaan.

Het #CMFF 2018 thema is "Shifting Gears"., geheel gericht op het vinden en kiezen van de juiste versnelling om jouw contentmarkeingsucceste realiseren.

Maak met zo'n 200 collega-marketeers het #CMFF INSPIRATION-programma mee. Als closing keynote spreekt ex Google Zoo leader Lazar Dzamic en het event wordt geopend door niemand minder dan Olivier Blanchard, bekend van de bestseller van Social Media Roi.

Tussen de twee keynotes delen 3 case sprekers hun inzichten, oplossingen en ervaringen om van plan tot resultaat te komen. Kortom een middag vol praktische inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.Volg de website www.cmffevents.com voor alle nieuws en schrijf je snel in voor het meest aantrekkelijke tarief en zekerheid dat je er in 2018 bij bent. Tot 12 april a.s.!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

OBA Theater

143 Oosterdokskade

1011 DL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen