CO2-footprint reductie in de industrie | Voorjaar 2022

CO2-footprint reductie in de industrie | Voorjaar 2022

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

In deze meerdaagse training leert u de aanpak en mogelijkheden om uw CO2-footprint te verminderen. Van uw scope bepalen tot reductietechniek

Over dit evenement

Klanten die naar de concurrent gaan, omdat de concurrent een lagere footprint heeft. Negatieve publiciteit omdat u niet “groen” genoeg bent. Stakeholders die steeds duurzamere eisen stellen. U kunt er niet meer omheen. Uw CO2-footprint moet omlaag. Recente rechtszaken en het “Fit For 55”-pakket drijven de druk nog extra op. U moet nu aan de slag.

Maar uw CO2-footprint verminderen: hoe pakt u dit aan? De uitstoot die uw footprint bepaalt, komt verspreid vanuit de hele organisatie, maar waar moet u starten om dit goed in kaart te brengen? Wat zijn alle mogelijkheden om uw footprint te reduceren? Met de steeds hogere kosten van de CO2-emissies worden andere businessmodellen steeds aantrekkelijker. En dan nog de vraag: hoe neemt u uw stakeholders – intern en extern – mee in uw beslissingen?

Deze unieke 3-daagse training biedt perspectief en inzicht in de aanpak om uw CO2-footprint te verminderen. U leert niet alleen hoe u een scope kunt maken van uw CO2-uitstoot, maar ook de limieten van die uitstoot, het opstellen van een reductieplan én u gaat kijken naar de diverse manieren waarop u de uitstoot kunt reduceren. Een opleiding speciaal voor de industrie ontworpen. Ook de rol van de CO2-markt, die ook opbrengsten kan genereren, wordt duidelijk. Tot slot krijgt u handvatten hoe u uw eigen reductieplan kunt implementeren in uw bedrijf en hoe u deze acties kunt gebruiken om uw stakeholders mee te nemen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen