Gratis

Coachen blok B 21-22 - thema 4.3

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Bolognalaan

Bolognalaan

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hieronder staat hoe je je kan inschrijven voor het dagdeel waarop je wilt coachen op zaal. Lees dit aandachtig door!

Over dit evenement

Beste 4e jaars studenten,

Thema 4.3 bestaat uit 2 onderdelen: coachen en screenen.

In week B2 begint het coachen van thema 4.3. Hierbij ga jij de jongerejaars coachen bij IM. Je gaat 5 dagdelen coachen: 5 weken achter elkaar, 1 keer per week op dezelfde dag, vanaf week A2. Je kan zelf bepalen op welk dagdeel je gaat coachen. Dus als je hebt gekozen om op woensdagochtend te coachen, blijf je alle 5 weken in blok A op woensdagochtend coachen.

Wat coachen precies inhoudt en wat er van je verwacht wordt, lees je op canvas en hoor je bij het werkcollege van 4.3 coachen in week B1.

Op welk dagdeel je gaat coachen, kan je zelf bepalen. Je kan je vanaf nu inschrijven door een gratis ticket te bestellen voor een dagdeel. Op dat dagdeel ga je dan coachen. Wat nu alvast handig is om te weten: de ochtendshift is van 8.00 uur tot 12.00 uur , de middagshift van 15.00 uur tot 19.00 uur. Uiteraard ben je de hele shift aanwezig, en help je bij de voor- of nabespreking.

Hoe inschrijven?

Klik op REGISTEER. Je kan je vervolgens inschrijven voor een dagdeel door een gratis ticket te bestellen. Op dit dagdeel ga je dan coachen.

Bestel alleen voor jezelf een ticket (dus 1 ticket) met je eigen e-mailadres.

Kies je stagedagen zo dat dit uitkomt met een moment dat je kan coachen. Als je eenmaal een ticket hebt besteld, zit je daar aan vast. Je kan dan enkel nog onderling ruilen. Zorg dus dat je zeker weet dat je op dit dagdeel kan coachen.

Succes!

Hartelijke groet,

Marijke van Es

Delen met vrienden

Locatie

Bolognalaan

Bolognalaan

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Marijke van Es

Organisator van Coachen blok B 21-22 - thema 4.3

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen