Coachend leidinggeven aan de ontwikkeling van talent, purpose en impact

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Landgoed de horst 1

Driebergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Hoe je mensen in werk leert het beste uit zichzelf te halen!

Over dit evenement

# 1ste bewezen persoonlijk leiderschap programma voor de nieuwe generatie professional

waarmee jezelf en anderen faciliteert om eigenaarschap te nemen het volle potentieel te benutten en impact te maken in werk.

De betekenis van werk is door de jaren heen drastisch veranderd. Werken voor de salarisstrook alleen heeft plaatsgemaakt voor een werkleven waar je talent ontplooit, je gewaardeerd wordt en waar je dagelijks oprechte impact kunt maken.

Dit vraagt het omarmen van een nieuwe mindset en vaardigheid. Één die ontdekt, ontwikkelt en gidst op datgene jij en jouw collega's specifiek nodig hebben om echt te kunnen floreren in het werk.

Stel je eens voor dat je nog meer voldoening haalt uit je werk omdat jij medewerkers betrokken houdt, helpt kansen te benutten en verantwoording laat nemen over hun groei en resultaat.

Stel je eens voor dat je nog energieker en effectiever bent omdat jij de juiste strategieën ontwerpt voor de juiste werk condities in het bedrijf.

Let’s make peer coaching the next normal

De vierdaagse opleiding PlayMaker geeft antwoord op de schreeuwende behoefte om de menselijke maat terug te brengen in de wereld van werk.

Wij hebben een succesvolle integrale benadering ontwikkeld gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gezond verstand en praktijk ervaring. In tegenstelling tot energie slurpende veranderingstrajecten, het introduceren van happy peppie tests en awards gaan wij voor iets dat echt is en bovenal werkt. Een opleiding waarin je een mindset en vaardigheden eigen maakt die essentieel zijn om in de snel veranderende wereld van werk baan fit te blijven.

Deze opleiding helpt je de juiste condities scheppen voor een werkklimaat waar medewerkers vol energie werken vanuit de purpose, intrinsiek gedreven zijn en geweldige resultaten behalen.

Wij zijn inmiddels de expert en weten precies hoe PlayMakers in "peer coaching" een leidende rol hebben in het samen vervullen van ambitieuze doelstellingen. Met onze pragmatische aanpak groeide VU spin off Lumicks uit tot het eerste bedrijf in de wereld dat, inmiddels met 15 PlayMakers en HR, de juiste werkcondities schept voor de 115 medewerkers.

Is de opleiding iets voor jou?

Je bent nieuwsgierig, ontvankelijk, hebt een beetje lef en je zet je graag actief in voor een werkcultuur waar jij en je collega's hun volle potentieel kunnen inzetten. Je werkt bijvoorbeeld als HR manager, teamleider of als coach binnen bedrijven.

Wat kan je verwachten?

In de PlayMakers opleiding leer je bespreekbaar maken wat er voor werknemers in het werk toe doet en maak je de vertaling naar stimulerende hulpbronnen (werkcondities).

Wat levert de PlayMakers opleiding je op?

Je leert hoe je met het voeren van een waarde dialoog een werkcultuur kunt scheppen waar iedereen het beste van zichzelf geeft. Na de afronding van de opleiding kun je:

 • Blokkades in de werkcontext van het bedrijf signaleren en bespreekbaar maken;
 • Betekenis geven en verduidelijken wat er precies nodig is om persoonlijke passie, het geloof in eigen kunnen en de groeimotivatie in het werk hoog te houden;
 • Open, nieuwsgierige vragen stellen en deze verdiepen;
 • Empathisch luisteren;
 • Rapport opbouwen in dialoog;
 • Verantwoordelijkheid stimuleren;
 • Eigen talenten en valkuilen herkennen en effectief inzetten.

Wat je nog meer meeneemt na de opleiding?

 • Je krijgt 30 jaar ervaring in business en insights over datgene er werkte en niet;
 • Je krijgt de wetenschappelijke methode, filosofieën en strategieën hoe je meer effectiviteit, tevredenheid en voldoening haalt uit je werkleven;
 • Je krijgt alle templates, checklists en scripts om de waarde dialoog toe te passen;
 • Je krijgt alle support om te kunnen slagen als PlayMaker, dus je staat niet alleen;
 • Je wordt gecertificeerd voor het leven en maakt deel uit van de community PlayMakers in Nederland;
 • Je krijgt alle mogelijkheden om mensen in werk meer betekenis te geven om met meer passie, geloof in eigen kunnen en groeimotivatie impact te maken in het werkleven.

Claim nu jouw early bird ticket en ontvang bij inschrijving ook een gratis persoonlijke strategie sessie t.w.v. € 299,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Landgoed de horst 1

Driebergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen