€ 21,79

Coaching workshop voor mannen / non-members RP

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lazuli Utrecht Centrum

Oudegracht 243

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen alleenstaand zijn. Het CBS verwacht dat dit aantal de komende jaren zal stijgen. Onderzoek uit de Huffington Post suggereert zelfs dat we momenteel in de ‘age of loneliness’ leven. Lekkere berichten om een event page te starten. Echter bevestigen deze onderzoeken wat we bij WeSocialMEN al langer als een realiteit zien.


Wij van WeSocialMEN hebben daarop actie genomen. Hierdoor hebben wij meer dan 275 mannen tools, inzichten en handvatten vanuit onze eigen ervaring gegeven tijdens een workshop en vervolgtraining(en) zodat zij ZELF in actie zijn gekomen en gebleven om niet aan deze trends mee te doen. Het resultaat hiervan is dat enkele van hen nu zijn getrouwd; andere wonen samen; weer andere hebben een relatie en ja, weer andere zijn nog single. Maar nu met meer zelfvertrouwen en lekkerder in hun vel, op zoek.


Velen van hen zijn gestart tijdens een workshop van WeSocialMEN. Op zaterdag 25 november bieden we jou ism met Relatieplanet.nl de kans om hier zelf ook een stap in te zetten. Feest!


Natuurlijk is het niet allemaal ‘rainbow and sunshines’. Het is een waardevol leerproces wat ups en downs kent omdat jij je persoonlijk ontwikkelt op het gebied van relaties. Wanneer je hiervoor open staat, is deze workshop voor jou.


Wat je o.a. leert:

  • hoe je contact legt met een vrouw, offline en online;
  • hoe je het gesprek gaande houdt,
  • nieuwe perspectieven op vragen die je kunt stellen tijdens de workshop.


Omdat we spreken vanuit onze eigen ervaring, bieden we je de kans om zelf ook ervaring op te doen. Je gaat namelijk met ons mee de straat op in Utrecht. Je stapt dmv onze oefeningen uit je comfort zone en je gaat contact leggen. Deze ervaringen geven je nieuwe inzichten in het loslaten van wat anderen van je kunnen vinden, afwijzing en niet weten wat te zeggen. Zie www.wesocialmen.com voor een teaser video van wat je op straat kunt gaan doen.


Op zaterdag 25 november bieden we je persoonlijke aandacht. Wees daarom bewust dat we een maximaal aantal plaatsen in de zaal beschikbaar hebben. Schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats. Ook bieden we je een 1-op-1 Masterclass als vervolgstap aan wanneer jij verder wilt groeien op het gebied relaties. Dit betekent de relatie met anderen, en de relatie met jezelf.


Je krijgt van ons:

  • interactieve workshop;
  • praktijkoefeningen op straat;
  • een werkboek
  • optie voor een vervolgstap;
  • koffie en thee.


Kom je ook? Voel je vrij om je aan te melden en dan zien wij elkaar op zaterdag de 25e!


www.wesocialmen.com / hello@wesocialmen.com


Datum: zaterdag 25 november 2017

Tijd: 10:00 tot 13:30 uur

Investering: zelfde als altijd

Locatie: Oudegracht 243, 3511 NL Utrecht

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lazuli Utrecht Centrum

Oudegracht 243

3511 NL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen