€ 1.203,95

Coachtraject ‘Jezelf in beeld’ (3 donderdagen)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijnhaven

3011 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens dit coachtraject breng je met behulp van creatieve en visuele werkvormen je talenten, doelen en stappenplan in beeld. Je krijgt inzicht in jezelf en de tools in handen om regie te pakken op de loopbaan.

Creatief denken en visueel werken draagt bij aan het zien van kansen en mogelijkheden. Het maakt zichtbaar wat je wenst, wat je talenten zijn, welke doelen je hebt en hoe je die kunt bereiken. Met inspirerende creatieve en visuele werkvormen neem ik je mee op reis in jezelf. Bijvoorbeeld door het tekenen van je levenslijn. Je krijgt inzicht in je eigen talenten en wensen en brengt jouw persoonlijke stappenbeeld in beeld. Hierdoor lukt het je weer de regie te pakken op jouw loopbaan.

Doe je mee?

Het coachtraject vindt plaats op drie donderdagen in Rotterdam centrum, te weten op:

donderdag 12 maart, 2 april en 23 april 2020.

Je gaat met een kleine groep visueel en creatief aan de slag met jouw persoonlijke verhaal of vraag. Door in een groep te werken leer je ook van elkaars traject. Uiteraard begeleid ik ieders proces binnen dit coachtraject. Niet alleen tijdens de bijeenkomsten, maar ook tussendoor.

Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. We eindigen om 14.00 uur. Koffie, thee en een heerlijke lunch is inbegrepen. De kosten van dit coachtraject zijn € 995,- ex btw. (dus € 1.203,95 incl btw).

De locatie is in het centrum van Rotterdam nabij Station Blaak (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Blaak is 8 min). In de omgeving zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat tips!


In-company & individueel maatwerk

Dit visuele coachtraject kan ook worden ingezet als aanvulling op teamontwikkeling of als privé-traject. Uiteraard krijg je dan een traject op maat. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijnhaven

3011 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen