Uitverkocht

CoderDojo #4 in Heiloo @ Coderdojo HeLa

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Heiloo

Westerweg 250

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom bij de vierde CoderDojo in Bibliotheek Heiloo!

Bij CoderDojo leren deelnemers tussen de 7 en 17 jaar programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Tijdens deze CoderDojo programmeren we met Scratch, en kun je in HTML een website bouwen. Je kunt verder werken aan je eigen project of met iets nieuws starten. Er liggen genoeg voorbeelden om je eigen game te programmeren. En maak ook eens kennis met robotjes zoals Dash, Dot en de Ozobotjes.

Heb je zelf een laptop, neem deze dan mee. Heb je geen laptop? Als je het vooraf even laat weten, zetten we een laptop van de bibliotheek voor je klaar.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat er een ouder/verzorger in de buurt moet zijn.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen. CoderDojo legt veel nadruk op open source en gratis software en heeft wereldwijd een breed netwerk aan vrijwilligers. CoderDojo heeft slechts één regel: "Boven Alles: Wees Cool!", pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

In Heiloo wordt de CoderDojo ondersteund door Specialist in Websites en Jongerenwerk Heiloo.

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Heiloo

Westerweg 250

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen