CoderDojo april 2023

Venster Acties

CoderDojo april 2023

Op 1 april (geen grap) is er weer een bijeenkomst van CoderDojo in Baarle waar je aan de slag kunt met scratch, robots, games en enzovoort.

Door CoderDojo Baarle

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 1 apr. 2023 13:00 - 17:00 CEST

Locatie

Stichting Cultureel Centrum Baarle 5 Pastoor de Katerstraat 5111 CM Baarle-Nassau Netherlands

Over dit evenement

  • 4 uren
  • eTicket voor mobiel

Over de organisator

Georganiseerd door
CoderDojo Baarle

CoderDojo Baarle organiseert elke eerste zaterdag van de maand bijeenkomsten voor jonge mensen tussen 7 en 17 jaar om te leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's te maken, games te maken en meer. Maar oudere deelnemers zijn ook welkom. CoderDojo Baarle is opgezet en wordt georganiseerd door vrijwilligers. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen, delen deelnemers projecten waar ze aan bezig zijn en maken ze nieuwe dingen.Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden.

Er zijn legio mogelijkheden waar je makkelijk de basis van het programmeren mee kunt leren. Het gaat er eigenlijk dan ook meer om wat de kinderen zelf willen leren. Om het voor onszelf overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen om een aantal verschillende computers en apparaten uit te kiezen die je met dezelfde technieken kunt programmeren, en waar we zelf mee bekend zijn.