Nog niet te koop

CoderDojo Arnhem #12

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rozet

Kortestraat 16

Lokaal 3.01 / 3.03

6811 EP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CoderDojo Arnhem #12

Op zaterdag 16 september starten we het nieuwe jaar met CoderDojo #12 . We weten nog niet wat we die middag gaan doen. Meer info volgt snel.


Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is CoderDojo?
Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).
Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen als begeleider. Het is de bedoeling dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo.

Wat moet ik wel/niet meenemen?
Om deel te kunnen nemen aan een CoderDojo heb je een eigen laptop nodig. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je de nodige wachtwoorden hebt om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken. Heb je zelf geen laptop, laat het dan even weten zodat wij er eentje voor je kunnen regelen.
Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor limonade. Het kan verstandig zijn om wat te eten mee te nemen; van programmeren krijg je honger!

Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rozet

Kortestraat 16

Lokaal 3.01 / 3.03

6811 EP Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen