CoderDojo Arnhem #4 | CodeCombat
Nog niet te koop
CoderDojo Arnhem #4 | CodeCombat

CoderDojo Arnhem #4 | CodeCombat

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Rozet

Kortestraat 16

6811 EP Arnhem

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

CoderDojo Arnhem #4 | CODECOMBAT

CoderDojo #4 is op zaterdagmiddag 19 november. Het thema voor deze middag is CodeCombat!

Als je wil leren programmeren, zul je een hoop code moeten schrijven. Bij CodeCombat gaat dit met een lach op je gezicht! In CodeCombat leer je programmeren door het spelen van een spel, ook wel gamification genoemd. Het blijkt dat dit ervoor zorgt dat je sneller leert, véél sneller. Het is alsof je een gesprek hebt, in plaats van een handleiding leest.

Inloop vanaf 13.30 uur (computers klaarzetten, wifi regelen, account aanmaken, etc.)
Start om 14:00 uur
Einde rond 16:30 uur


Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is CoderDojo?
Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal). 
Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen als begeleider. Het is de bedoeling dat je begeleider een actieve rol speelt tijdens de Dojo.

Wat moet ik wel/niet meenemen?
Voor deze Dojo heb je een eigen laptop nodig. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je kind de nodige wachtwoorden heeft om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken.
Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor koffie, thee en limonade. Het kan verstandig zijn om wat te eten mee te nemen; van programmeren krijg je honger!

Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Rozet

Kortestraat 16

6811 EP Arnhem

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen