CoderDojo Arnhem #55

Venster Acties

CoderDojo Arnhem #55

CoderDojo Arnhem #55

Door CoderDojo Arnhem

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 14:00 - 16:30 CEST

Locatie

Rozet Kortestraat 16 Lokaal 4.26 6811 EP Arnhem Netherlands

Over dit evenement

Programmeren kun je leren! Kom jij ook weer?

Bij CoderDojo Arnhem kun je elke maand gratis leren programmeren, hoe leuk is dat!!

Misschien ga je wel iets moois maken met de Microbit of de robotauto Maqueen rond laten rijden. Of ga je een animatie programmeren in Scratch? Puzzlescript is ook super leuk om logische puzzels mee te maken. Bouw je eigen website of leer alles over hacken, lijkt je dat leuk? Bij CoderDojo Arnhem kan het allemaal!

Ook als je al wat verder bent in programmeren, met bijvoorbeeld javascript of python, ben je van harte welkom. Onze ervaren mentoren helpen je graag een stapje verder.

Reserveer snel jouw ticket voor deze maand!!

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is CoderDojo?

Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal). Ben je 8 jaar of jonger? Dan vragen we je om met een begeleider te komen.

Wat moet ik wel/niet meenemen?

Om deel te kunnen nemen aan een CoderDojo heb je een eigen laptop nodig. Zorg ook dat je de nodige wachtwoorden hebt om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken. Heb je zelf geen laptop, laat het dan even weten, dan proberen wij er eentje voor je te regelen. Halverwege de middag is er een korte pauze. Wij zorgen voor limonade.

Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Over de organisator

Georganiseerd door
CoderDojo Arnhem

Bij CoderDojo Arnhem kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar op een laagdrempelige manier kennis maken met programmeren en technologie. Programmeren is leuk, uitdagend (en af en toe frustrerend) en de vaardigheden die je erbij leert zijn voor ieder kind van belang. Het bezoeken van een CoderDojo is helemaal gratis! Elke 3e zaterdagmiddag van de maand organiseren we een CoderDojo (behalve in de maanden juli en augustus).

In verkoop op 1 jun. 2023 om 08:00