Coderdojo | CODA ExperienceLab

Venster Acties

Meerdere data

Coderdojo | CODA ExperienceLab

Programmeer- & codeerclub | CODA ExperienceLab | vanaf 8 jaar | Gratis (online registreren)

Door CODA

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 9 okt. 2021 14:00 - za. 13 jan. 2024 16:00 CEST

Locatie

CODA Apeldoorn 299 Vosselmanstraat 7311 CL Apeldoorn Netherlands

Over dit evenement

Bij CoderDojo leren jonge mensen van alles over computers, robots en programmeren. Deze activiteit wordt elke tweede zaterdag van de maand helemaal gratis verzorgd door CODA Experiencelab & vrijwilligers. Je hoeft je alleen voorafgaand te registreren. Neem je laptop mee als je die hebt. Ouders mogen er bij zijn. We vinden het zelfs fijn als je als ouder in de buurt blijft wanneer je kind nog niet zo zelfstandig is.

  • Om 14.00 uur start de bijeenkomst en krijg je uitleg over de activiteiten van die dag. Elke CoderDojo bieden we enkele leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen.
  • Om 15.45 uur is het showtime! Wie dat leuk vindt mag dan laten zien wat er is gemaakt die middag. Om 16.00 uur is het afgelopen.

Ottobot

Dit leuke robotje hierboven is een Ottobot, die je bij ons kunt kopen! Tijdens CoderDojo kun je een eigen robot leren bouwen, 3D printen en programmeren. Het pakket, inclusief printen en begeleiding kost slechts 40 euro. Ter plekke vertellen we daar meer over en kan je gelijk meedoen.

Python codeclub

Mick (hieronder) is op zoek naar jongeren die iets meer willen dan scratch. Echt leren programmeren in Python! Wil je een uitdaging, sluit je dan aan bij de python codeclub.

Vragen

We vinden het superleuk als je zelfstandig, of met vrienden, aan je eigen programmeerwerk gaat werken. De vrijwilligers zijn allemaal mensen die met programmeren hun brood verdienen en vinden het erg leuk om je verder te kunnen helpen of te inspireren. Heb je vragen over CoderDojo? Lees meer op de website van CoderDojo Apeldoorn. Wil je vrijwilliger worden in ons gezellige team? Mail dan naar Marco Meijer

Over de organisator