Gratis

Coderdojo Ede #50

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultura Ede

Molenstraat 45

6710BA Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Programmeren kun je leren! Kom jij ook weer?

Over dit evenement

Kom je ook meer leren over robotica en programmeren? Vanaf september komen nieuwe kids weer voor hun eerste programmeerlessen. Ze leren op beproefde wijze en spelenderwijs een eenvoudige game bouwen. De cursus is opgebouwd uit 6 lessen die samen de basis vormen. Je leert de basisprincipes van programmeren dmv een krachtige visuele editor.

Daarna kun je onze vervolgcursus met concreet materiaal zoals een Micro:bit of Arduino volgen. Daarbij leer je naast de editor ook programmeertalen zoals Javascript.

Inloop vanaf 13.45 uur (computers klaarzetten, wifi regelen, programma’s installeren, etc.)

  • Start om 14.00 uur
  • Einde rond 16.00uur
  • Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Neem de e-mail gewoon digitaal mee, bespaar bomen! Je hebt één ticket per kind nodig. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo.
  • Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je kind de nodige wachtwoorden heeft om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken.
  • Let op: ivm de RIVM maatregelen is de bijeenkomst deze keer ZONDER OUDERS!
  • Verder kan het verstandig zijn om wat te eten en te drinken mee te nemen.
  • Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.


		Afbeelding van Coderdojo Ede #50

		Afbeelding van Coderdojo Ede #50
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultura Ede

Molenstraat 45

6710BA Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen