Coderdojo Ede #61

Coderdojo Ede #61

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Cultura Ede

Molenstraat 45

6710BA Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Programmeren kun je leren! Kom jij ook weer?

Over dit evenement

Kom je ook meer leren over robotica en programmeren? We leren je op beproefde wijze en spelenderwijs een eenvoudige game bouwen. Het is geen vaste cursus, maar bieden diverse basisprincipes van programmeren aan dmv een krachtige visuele editor.

Beheers je de basisprincipes dan is je volgen de uitdaging concreet materiaal zoals een Micro:bit of Arduino volgen. Daarbij leer je naast de editor ook programmeertalen zoals Javascript.

Inloop vanaf 13.45 uur (computers klaarzetten, wifi regelen, programma’s installeren, etc.

  • Start om 14.00 uur
  • Einde rond 16.00uur
  • Iedereen van 8 tot en met 18 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Neem de e-mail gewoon digitaal mee, bespaar bomen! Je hebt één ticket per kind nodig. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo.
  • Kinderen onder de 12 jaar worden begeleid door een ouder / verzorger.
  • Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je kind de nodige wachtwoorden heeft om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken.
  • Verder kan het verstandig zijn om wat te eten en te drinken mee te nemen.
  • Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Afbeelding van Coderdojo Ede #61
Afbeelding van Coderdojo Ede #61

Delen met vrienden