Uitverkocht

CoderDojo in Heiloo #7-18

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Heiloo

250 Westerweg

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In 2018 is er weer elke maand CoderDojo in Bibliotheek Heiloo, steeds op zaterdag óf in de schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren?

Je kunt van alles doen tijdens een CoderDojo: programmeren met Scratch, een website bouwen in HTML, de aanwezige robotjes uitproberen, of je eigen programmeerproject. En misschien is er tijdens deze CoderDojo wel weer iets anders of iets nieuws te beleven.

Let op: heb je zelf een laptop, neem deze dan mee. Heb je geen laptop? Als je het vooraf even laat weten, zetten we een laptop van de bibliotheek voor je klaar.

Bij CoderDojo leren deelnemers tussen de 7 en 17 jaar programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat er een ouder/verzorger in de buurt moet zijn.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen. In Heiloo wordt de CoderDojo ondersteund door Create: https://www.create.nl/ .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Heiloo

250 Westerweg

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen