Gratis

CoderDojo Leiden #64 | Puzzelgames maken (deel 2)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BplusC

Nieuwstraat 4

2312 KB Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze EU CodeWeek gaan we verder met logische games ontwerpen in PuzzleScript!. PuzzleScript ziet er heel eenvoudig uit, maar juist daardoor kun je snel ideeen uitproberen. Het is ontworpen door iemand die zelf ook heel veel puzzelspelletjes gemaakt heeft.

Je hebt misschien veel leuke ideeën voor puzzelspellen. Maar je moet een idee eerst uitproberen om te weten of het echt een goed idee is. Wie bij de CoderDojo over game design was, heeft gezien dat het belangrijk is om snel een idee uit te proberen, en dat het op dat moment vooral belangrijk is of het leuk is om te spelen, en minder belangrijk hoe het er uitziet of klinkt.

Was je er vorige maand bij? Dan kun je verder met je ideeen van toen, nieuwe en andere voorbeelden bekijken. Voor deze workshop is geen voorkennis vereist en deelname is zoals elke CoderDojo gratis.

Meer informatie: https://coderdojo-leiden.nl/blog/edities/coderdojo-leiden-64-puzzelgames-maken-19-oktober-2019/

⚠ LET OP: Toegang tot dit evenement is alléén gegarandeerd als er per mail een bevestiging van registratie is ontvangen. Deze bevestiging dien je ook te kunnen overhandigen op de dag zelf (dmv een printje, of direct vanaf je telefoon).
Is het volgeboekt? Schrijf je dan in op de wachtlijst (indien daar nog plek is), maar kom nooit zomaar langs. Dit ter voorkoming van teleurstellingen of een overvolle zaal.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BplusC

Nieuwstraat 4

2312 KB Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen