Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hackerspace Nijmegen

4A Elzenstraat

6523 EV Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Algemene info

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gratis meedoen aan CoderDojo. Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop met werkende wifi waarop je software mag installeren. Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen om je te begeleiden tijdens de dojo. Verder kan het verstandig zijn om wat te eten mee te nemen, van programmeren krijg je namelijk hongerrrr!

Om zeker te weten dat we over voldoende spullen beschikken, moet je van tevoren ook even reserveren. Je hebt slechts één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo (mag digitaal).

Wanneer?

Zaterdag 5 januari van 12:00u tot 14:30u.

Waar?

We zijn deze maand te gast bij Hackerspace Nijmegen; Elzenstraat 4a, Nijmegen.

Wat gaan we doen?

Deze eerste dojo van het jaar wordt heel speciaal! We gaan eens niet programmeren maar sólderen. Solderen is superhandig om te kunnen; kun je solderen, dan kun je gemakkelijker zelf electronica repareren of bouwen. Bij Hackerspace Nijmegen weten ze daar alles vanaf, de ideale plek voor deze dojo dus.


Voorbereiding

Ja, lees de volgende strip eens door: http://mightyohm.com/files/soldercomic/translations/FullSolderComic_NL.pdf

No show?

Ben je de dag zelf verhinderd, laat het dan op tijd weten! Zo kunnen we mensen op de wachtlijst uitnodigen of besluiten één van de mentoren een vrije zaterdag te gunnen. Bij herhaaldelijk niet opdagen zonder afmelding halen we je van de mailinglijst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hackerspace Nijmegen

4A Elzenstraat

6523 EV Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen