Gratis

CoderDojo Spijkenisse - November 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek De Boekenberg

Markt 40

3201 CZ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens CoderDojo kan je op een leuke ongedwongen en gezellig manier leren programmeren, je kan gebruik maken van materiaal wat we tijdens de CoderDojo beschikbaar stellen, of je kan je eigen project meenemen om hier aan te werken, als het nodig is kunnen we je helpen verder te komen of je mag natuurlijk gewoon laten zien wat voor gave dingen je hebt gemaakt!. Naast het leren maken van b.v. spelletjes met Scratch en Javascript, kan je ook aan ge gang met het programmeren van een robot, onze Arduino robots bevatten allerlei sensoren en motoren, jij kan daar vast wel iets cools mee doen!

Je moet zelf zorgen voor een werkende laptop met WiFi.
Mocht je geen laptop hebben en je wil toch graag deelnemen neem dan even contact op met de organisatie dan zullen we kijken of we je toch kunnen helpen.

Coderdojo Spijkenisse vindt plaats in het mooie pand van Bibliotheek De Boekenberg, onze activiteiten vinden normaal gesproken plaats op het terras (helemaal bovenin). Het kan voorkomen dat we op een andere plek in de bibliotheek zitten. Hou hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

We zitten in de "De Ruimte" op de eerste verdieping, te bereiken via de Schaakruimte. Loop door de Schaakruimte tot aan de toiletten en ga daar links, je loopt vervolgens recht op "De Ruimte" af.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek De Boekenberg

Markt 40

3201 CZ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen