Gratis

CoderDojo Spijkenisse - Oktober 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting o.b. 'De Boekenberg'

40 Markt

3201 CZ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De CoderDojo wordt elke maand gehouden voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar oud, om hen te helpen met programmeren.

Over dit evenement

Tijdens CoderDojo kan je op een leuke ongedwongen en gezellig manier leren programmeren, je kan gebruik maken van materiaal wat we tijdens de CoderDojo beschikbaar stellen, of je kan je eigen project meenemen om hier aan te werken, als het nodig is kunnen we je helpen verder te komen of je mag natuurlijk gewoon laten zien wat voor gave dingen je hebt gemaakt!. Naast het leren maken van b.v. spelletjes met Scratch en Javascript, kan je ook aan ge gang met het programmeren van een robot, onze Arduino robots bevatten allerlei sensoren en motoren, jij kan daar vast wel iets cools mee doen!

Laptop mee

Je moet in principe zelf zorgen voor een werkende laptop (geen tablet!) met WiFi. Heb je geen laptop en wil je toch meedoen? We hebben een aantal leenlaptops beschikbaar. Geef dit wel graag even aan bij binnenkomst, dan zorgen we dat er een laptop voor je gepakt wordt.

Locatie

Coderdojo Spijkenisse vindt plaats in het mooie pand van Bibliotheek De Boekenberg, onze activiteiten vinden normaal gesproken plaats in "De Ruimte" (eerste verdieping, bereikbaar via het Schaaklokaal). Het kan voorkomen dat we op een andere plek in de bibliotheek zitten. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting o.b. 'De Boekenberg'

40 Markt

3201 CZ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Coderdojo Spijkenisse

Organisator van CoderDojo Spijkenisse - Oktober 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen